Tekanan Gas

Régulator

Régulasi Panggung Tunggal R11

Régulator tekanan stainless steel R11 Series nyaéta Diafragma tahap tunggal, struktur vakum kaluaran diafragma stainless. Éta ngagaduhan tekanan réduksi piston, tekanan outlet konstan, utamina dianggo pikeun tekanan input tinggi, cocog pikeun gas murni, gas standar, gas korosif jsb.

R11 Series stainless steel pressure regulator is Single-stage diaphragm, vacuum structure stainless diaphragm output. It has piston pressure reducing structure, constant outlet pressure, mainly used for high input pressure, suitable for purified gas, standard gas, corrosive gas etc..

Régulator Tekanan Tinggi

Régulator AFK Pressure nawiskeun dilacak lengkep dina sadaya bagian mesin.

Kami produsén régulator tekanan tinggi kalayan pangalaman anu lega
dina manufaktur standar na bespoke unit

MISI

PERNYATAAN

Wofly didirikeun taun 2011. Éta parantos nampi reputasi anu hadé ku nyayogikeun produk-produk kualitas unggulan peralatan gas pikeun palanggan sadunya.
Wofly ngamimitian salaku pabrik régulator, manifold gas, fittings pipa, valves ball, jarum valves, check valves & solenoid valves. Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun produk anu paling dipercaya, presisi sareng unggul pikeun palanggan kami…

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Klasifikasi sareng Operasi Spesifikasi Regulator Tekanan Gas

    Fungsi Éta tiasa dibagi kana dua jinis: jinis terpusat sareng jinis pos numutkeun struktur anu béda, éta tiasa dibagi kana dua jinis: panggung tunggal sareng tahap ganda; Prinsip Gawe Bédana c ...

  • Alesan noise pikeun Regulator Tekanan Gas

    1. Noise dihasilkeun ku geter mékanis: Bagian-bagian tekanan tekanan gas klep bakal ngahasilkeun geter mékanis nalika cairan ngalir. Geter mékanis tiasa dibagi kana dua bentuk: 1) Geter frekuensi handap. Vibra jenis ieu ...

  • Alesan sareng Solusi pikeun Leakage Internal Pressure Regulator

    Pengatur tekanan mangrupikeun alat pangatur anu ngirangan gas tekanan tinggi kana gas tekanan rendah sareng ngajaga tekanan sareng aliran gas kaluaran tetep stabil. Mangrupikeun produk anu tiasa dikonsumsi sareng komponén anu diperyogikeun sareng umum dina sistem pipa gas. Kusabab kualitas produk p ...