Tekanan Low panel gas Terminal Sekunder 500psi

Pedaran pondok:

Aplikasi Produk

WL400 cocog pikeun pipa sekundér, cocog pikeun ngendalikeun aliran gas. Max. tekanan inlet 20.7Mpa (300PSI), résistansi korosif, uji bengkel bersih, éta cocog pikeun Laboratorium, gas anysis jsb gas purity tinggi.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur utama:

Dilengkepan régulator tekanan R11 sareng klep bal tekanan tinggi.

Pipa ngaliwatan tés tekanan sareng tés kabocoran.

Pamasangan témbok, gampang dianggo sareng aman.

2, gauge tekanan stainless steel, maca jelas

Panjelasan Produk

Tekanan Maksimum Maksimum: 500,3000psig

Tekanan outlet: 0 ~ 25, 0 ~ 50, 0 ~ 50,0 ~ 250,0 ~ 500psig

Suhu Operasi: -40 ° F dugi ka 165 ° F / -40 ° c dugi ka 74 ° c

Tingkat Bocor Ngalawan Suasana: 2 * 10-8atm cc / detik anjeunna

Nilai Cv: 0,14

gas regulator co2

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami