Warta

  • The Classification and Operation Specifications of Gas Pressure Regulator

    Klasifikasi sareng Operasi Spesifikasi Regulator Tekanan Gas

    Fungsi Éta tiasa dibagi kana dua jinis: jinis terpusat sareng jinis pos numutkeun struktur anu béda, éta tiasa dibagi kana dua jinis: panggung tunggal sareng tahap ganda; Prinsip Gawe Bédana c ...
    Maca deui
  • The Reasons of noise for Gas Pressure Regulator

    Alesan noise pikeun Regulator Tekanan Gas

    1. Noise dihasilkeun ku geter mékanis: Bagian-bagian tekanan tekanan gas klep bakal ngahasilkeun geter mékanis nalika cairan ngalir. Geter mékanis tiasa dibagi kana dua bentuk: 1) Geter frekuensi handap. Vibra jenis ieu ...
    Maca deui
  • Reasons and Solutions for Internal Leakage of Pressure Regulator

    Alesan sareng Solusi pikeun Leakage Internal Pressure Regulator

    Pengatur tekanan mangrupikeun alat pangatur anu ngirangan gas tekanan tinggi kana gas tekanan rendah sareng ngajaga tekanan sareng aliran gas kaluaran tetep stabil. Mangrupikeun produk anu tiasa dikonsumsi sareng komponén anu diperyogikeun sareng umum dina sistem pipa gas. Kusabab kualitas produk p ...
    Maca deui