Taros Kami

Alamat

2 / F, Gedong 4, Zona 3, Taman Perindustrian Xinhe Xinxing, Jalan Fuyong Fuhai, Distrik Baoan, Shenzhen

E-mail

Penjualan: 0086-755-27919860

Fax: 0086-755-89892080

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami