Tentang Kami

Tentang Kami

Wofly didirikeun taun 2011. Éta parantos nampi reputasi anu hadé ku nyayogikeun produk-produk kualitas unggulan peralatan gas pikeun palanggan sadunya.

Wofly ngamimitian salaku pabrik régulator, manifold gas, fittings pipa, valves ball, jarum valves, check valves & solenoid valves. Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun paling dipercaya, presisi sareng kualitas unggul produk pikeun konsumén kami.

Sadaya desain sareng pabrik produk Wofly sacara ketat saluyu sareng ISO. Di sagigireun éta, Wofly ogé parantos kéngingkeun sertipikat Rohs, CE sareng EN3.2 pikeun produk industri sareng médis na.

Tujuan perusahaan urang nyaéta nyayogikeun jasa paling propésional anu sayogi pikeun klien kami. Ieu dihontal ngalangkungan unsur gabungan tina kajujuran, kagumantungan, sareng pengetahuan ahli ngeunaan produk anu kami jual. Kapuasan pelanggan sok janten tujuan utama Wofly. Éta narékahan pikeun ngabédakeun dirina sareng pesaing sanésna ku nyayogikeun produk kualitas anu unggul, harga kalapa, ogé kinerja pangiriman gancang. Salain ti merek swasta na, Wofly ogé nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun perusahaan terkenal di dunya pikeun nyaluyukeun kabutuhan konsumén anu béda sareng ngabantosan klien kami ningkatkeun kasalametan, kaamanan, sareng kasadiaan sistem gasna.

Visi urang

Janten "One-Stop Total Solution Provider" kanggo palanggan anu kami hargana sareng ngaleuwihan harepan pikeun produk sareng dukungan.

Misi urang

Pikeun ngamaksimalkeun poténsi urang ku tumuh sareng mitra bisnis urang, ngalayanan palanggan kalayan saé sareng hasil babarengan dina ngabina hubungan kerja jangka panjang anu hadé

Tujuan

Mastikeun tingkat luhur bantosan palanggan salami. Nyayogikeun produk anu saé kalayan harga anu terjangkau. Nawiskeun jasa dukungan téknis sareng produk anu gancang. Ngajaga pangiriman tepat waktu saham sareng kasadiaan suku cadang.

Sertipikat

Solenoid Valve
CE certificate
ISO9001
RsHS
,

Salaku inti bisnis urang fokus di lepas pantai sareng minyak darat & gas lapangan, kami komitmen pikeun manjangkeun tawaran produk sanés pikeun langkung nyumponan kabutuhan konsumén sareng ngarobih diri urang salaku pamuter konci dina bidang ieu.