WL300 200bar Manifold Gas Parobihan semi-otomatis

Pedaran pondok:

Éta cocog pikeun silinder gas tekanan tinggi sareng pasokan gas relief tekanan dina dua sisi, ngalangkungan parobihan otomatis pikeun ngawujudkeun pasokan gas kontinyu, kalayan fungsi purging.

Tekanan input maksimum 20.7Mpa (3000psi), korosi, uji rakitan bengkel bersih, cocog pikeun laboratorium, gas purity tinggi sapertos analisis gas.


Detil Produk

Tanda Produk


Spésifikasi produk

1) Max. Tekanan Inlet: 3000, 2200Psi

2) Max. Tekanan outlet: 25, 50, 100, 150, 0 ~ 250Psi

3) Suhu Gawe: -40 ℃ ~ 74 ℃ (-40 ℉ ~ 165 ℉)

4) Laju bocor: 2 x 10-8 atm.cc/sec He

5) Cv: 0,08

Fitur Desain

1) Régulator tekanan pikeun gas khusus

2) klep tekanan tekanan dilengkepan

3) Régulator tekanan sareng pipa ngalangkungan tés tekanan sareng tés kabocoran

4) 2, alat ukur tekanan stainless steel, maca jelas

5) Tombol klep diafragma kalayan logo on / off.

Kurva Aliran

Flow Curve

Émbaran mesen

WL3

1

1

1

S

H

1

1

-N2

Séri

Pilihan Fungsi

Sambungan outlet

Konéksi Inlet

Bahan Awak

Input

Tekanan

Outlet

Tekanan

Gauge

Pilihan Gas

WL300 Series

1. Kalayan ngosongkeun, purging fungsi distribusi

1: 1/4 ”NPT (F)

1: 1/4 ″ Weldmg

S: stainless

H: 3000psi

1: 25psi

1: MPa

Kosong: Henteu

Semi-otomatis

2.Wrthout Kosongkeun, ngabersihan fungsi distribusi

2: 1/4 "Ngepaskeun pipah

2: 1/4 ”NPT (M)

waja

M: 2200psi

2: 50psi

2: Bar / psi

N2: nitrogén

Parobihan

3. Nyirian. purging distnbuUon + sensor tekanan

3: 3/8 ”NPT (F)

3: 3/8 "Ngelas

C: nikel dilapis

L: 1000psi

3: 100psi

3: psi / KPa

O2: oksigén

Alat paranti

4. Kalayan sensor tekanan

4: 3/8 "Ngepaskeun pipah

4: 3/8 ”NPT (M)

kuningan

O: Lain

4150psi

4: Anu sanés

H2: hidrogén

5. Batur

5: 1/2 ”NPT (F)

5: 1/2 ”Ngelas

5: 250psi

C2H2: asétilén

6: 1/2 "Ngepaskeun pipah

61/2 "NPT (M)

6: Anu sanés

CH4: metana

7: Anu sanés

7: 1/4 "Ngepaskeun pipah

Ar: argon

8: 3/8 ″ Ngepaskeun pipah

Anjeunna: hélium

9: 1/2 ″ Ngepaskeun pipah

Hawa: hawa

10: Anu sanés

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami