Tekanan Tinggi 3000 psi Switchover Manifold Gas Co2 Hidrogen

Pedaran pondok:

R1100 Series Semi-otomatis switch deivce diterapkeun dua pipa supply supply, anu mangrupikeun set suplai silinder utama sareng set silinder cadang. Alatna ngadamel outlet anu stabil ku cara ngagunakeun tekanan pangurangan sencondary. 


Detil Produk

Tanda Produk

Tekanan Masukan Maximun  500.3000 psig    
Kisaran tekanan outlet 0 ~ 25, 0 ~ 50, 0 ~ 100, 0 ~ 250, 0 ~ 500 psig
Tekanan Nguji Kasalametan 1,5 kali tekanan input maksimum
Suhu ngagawekeun           -40 ° F ~ + 165 ° F (-40 ° C ~ + 74 ° C)
Laju Bocor 2 × 10-8 atm cc / detik He
Nilai CV 0,08
Awak SS316L, kuningan, kuningan berlapis nikel (beurat: 0.9kg)
Panutup SS316L, kuningan, kuningan dilapis nikel
Diafragma SS316L
Stainer SS316L (10um)
Korsi klep PCTFE, PTFE, Vespel
Cinyusu SS316L
Plunger Valve Core     SS316L

 Kurva Aliran

Flow Curve

Diménsi

Dimensions

Émbaran mesen

R1100 L 150
NAMA SERI MATERI BADAN RÉSÉCOR KONTOLUR PERSSURE
R1100Series L: 316L 25: 0 - 25Psig
  B: Kuningan 50: 0 - 50Psig
    100: 0 - 100Psig
    200: 0 - 200Psig

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami