Panel Gas Manual Gas Industri Lab pikeun Kadua Silinder

Pedaran pondok:

Éta cocog pikeun silinder gas tekanan tinggi sareng pasokan gas relief tekanan dina dua sisi, ngalangkungan parobihan otomatis pikeun ngawujudkeun pasokan gas kontinyu, kalayan fungsi purging.

Tekanan input maksimal 20,7 Mpa (3000 psi), korosi, uji rakitan bengkel bersih, cocog pikeun laboratorium, gas kemurnian tinggi sapertos analisis gas.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

1. Pressure Regulator pikeun gas khusus

2.Kuat tekanan relief klep

3. régulator tekanan sareng pipa ngalangkungan tés tekanan sareng tes kabocoran

4.2 alat ukur stainless steel, maca jelas

Tombol katup diafragma "on / off" logo

Spésifikasi

Awak      SS316L, kuningan, kuningan berlapis nikel (beurat: 0.9kg)  
Panutup SS316L, kuningan, kuningan dilapis nikel
Diafragma SS316L
Stainer SS316L (10um)
Korsi klep PCTFE, PTFE, Vespel
Cinyusu SS316L
Plunger Valve Core       SS316L
Tekanan Masukan Maximun     500.3000 psig        
Kisaran tekanan outlet 0 ~ 25, 0 ~ 50, 0 ~ 100, 0 ~ 250, 0 ~ 500 psig  
Tekanan Nguji Kasalametan 1,5 kali tekanan input maksimum
Suhu ngagawekeun           -40 ° F ~ + 165 ° F (-40 ° C ~ + 74 ° C)
Laju Bocor 2 × 10-8 atm cc / detik He
Nilai CV 0,08

 

gas regulator 2

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk