Stainless steel 316 Tunggal Silinder Gas Panel Manifold

Pedaran pondok:

Fitur:

Tekanan Regulator pikeun gas khusus

Dilengkepan klep tekanan relief

Régulator tekanan sareng pipa ngalangkungan tés tekanan sareng tés kabocoran

2 alat ukur stainless steel, maca jelas

Tombol katup diafragma "on / off" logo


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi Produk

Hal ieu digunakeun dina silinder gas tekanan tinggi dua sisi pikeun ngirangan pasokan tekanan. Éta tiasa teras-terasan dialihkeun dina dua sisi pikeun ngahontal pasokan gas teras-terasan sareng fungsi purge. Tekanan input maksimal tiasa ngahontal 20.7Mpa (3000psi), résistansi korosi, uji rakitan toko bersih, analisis gas Sapertos gas purity tinggi.

Bahan Pangwangunan

1. Awak: stainless steel

2. Korsi: PU, PTFE, PCTFE

3.Inlet Connection: 1/4 ″ tube pas, 1/4 ″ FSR, 1/2 ″ FSR

4. Sambungan Outlet: 1/4 ″ tabung pas, 1/4 ″ FSR

5.Body of Diafragma Valve: stainless steel

Spasi kakuatan

1. Max. Tekanan Inlet: 3000, 2200 psi

2.Maks. Tekanan outlet: 25, 50, 100, 150, 250 psi

3. Suhu damel: -40 ° C ~ 74 ° C (-40 ° F ~ 165 ° F)

4. Tingkat Aliran: tingali aliran Bagan Kurva

5. Tingkat Regulator Kabocoran Tingkat: 2 x 10-8 atm.cc/sec He

6.Cv: 0,08

pressure regulator media


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami