témbok Dipasang Garis Tunggal Panggung 3000psi Nitrogén Gas Regulator

Pedaran pondok:

Régulator tekanan stainless steel R11 Series nyaéta Diafragma tahap tunggal, struktur vakum kaluaran diafragma stainless. Éta ngagaduhan tekanan réduksi piston, tekanan outlet konstan, utamina dianggo pikeun tekanan input tinggi, cocog pikeun gas murni, gas standar, gas korosif jsb.


Detil Produk

Tanda Produk


Parameenters produk:

Tekenan Inlet Maksimum 500,3000psig
Rentang Tekanan Outlet 0 ~ 25, 0 ~ 50, 0 ~ 50,0 ~ 250,0 ~ 500psig
Tekanan tés kaamanan 1,5 kali tekanan lebet maksimum
Suhu Operasi -40 ° F dugi ka 165 ° F / -40 ° c dugi ka 74 ° c
Laju Bocor NgalawanAtmosfir 2 * 10-8atm cc / detik anjeunna
Nilai Cv 0,08

Bahan:

Awak 316L, Kuningan
Bonét 316L. Kuningan
Diafragm 316L
saringan 316L (10mm)
Korsi PCTFE, PTEE, Vespel
Cinyusu 316L
Inti klep plunger 316L

Aplikasi:

1. Laboratorium

2. Gas Kromatografi

3.Gas Lasers

4. Gas Bus-bar

5. Industri Pétrokimia

6. Alat Pangujian

Fitur Desain:

Paréduksi tekanan tahap hiji

Ibu sareng diafragma nganggo bentuk segel anu sesah

Awak NPT: 1/4 ”NPT (F)

Struktur internal gampang dibersihan

Tiasa nyetél saringan

Tiasa nganggo panel atanapi témbok témbok

Design Feature

Data Aliran

Flow Data

Diménsi:

Dimensions

Émbaran mesen

R11

L

B

B

D

G

00

02

P

Barang

Bahan Awak

Liang Awak

Tekenan Inlet

Outlet

Tekanan

Tekanan Guage

Lebetkeun

ukuran

Outlet

ukuran

Tanda

R11

L: 316

A

D: 3000 psi

F: 0-500psig

G: Mpa guage

00: 1/4 ″ NPT (F)

00: 1/4 ″ NPT (F)

P: Pamasangan panel

  B: Kuningan

B

E: 2200 psi

G: 0-250psig

P: Psig / Bar Guage

01: 1/4 ″ NPT (M)

01: 1/4 ″ NPT (M)

Urang Sunda: Kalayan klep relief

    D F: 500 psi

K: 0-50pisg

W: Henteu guage

23: CGGA330

10: 1/8 ″ OD

N: Jarum anak sapi

    G  

L: 0-25psig

 

24: CGGA350

11: 1/4 ″ OD

D: klep diafragma
    J      

27: CGGA580

12: 3/8 ″ OD  
    M      

28: CGGA660

15: 6mm OD  
            30: CGGA590 16: 8mm OD  
52: G5 / 8 ″ -RH (F)
63: W21.8-14H (F)
64: W21.8-14LH (F)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami