Alesan noise pikeun Regulator Tekanan Gas

news2 pic1

1. Noise dihasilkeun ku geter mékanis:Bagian-bagian tekanan tekanan gas klep bakal ngahasilkeun geter mékanis nalika cairan ngalir. Geter mékanis tiasa dibagi kana dua bentuk:

1) Geter frekuensi handap. Geter jenis ieu disababkeun ku jet sareng denyut médium. Alesanna nyaéta laju aliran dina outlet klep teuing gancang, susunan pipa henteu munasabah, sareng kaku tina bagian-bagian klep anu ngalir henteu cekap.

2) Geter frekuensi tinggi. Geter jenis ieu bakal nyababkeun résonansi nalika frékuénsi alami klep konsisten sareng frékuénsi éksitasi anu disababkeun ku aliran sedeng. Éta dihasilkeun ku tekanan hawa anu dikomprés ngirangan klep dina kisaran réduksi tekanan anu tangtu, sareng sakali kondisina robih sakedik, sora bakal robih. Badag. Jenis sora geter mékanis ieu teu aya hubunganana sareng laju aliran sedengna, sareng kalolobaanana disababkeun ku desain teu wajar tina tekanan ngurangan klep sorangan.

2. Disababkeun ku noise aerodinamika:Nalika cairan anu dikomprés sapertos uap ngalangkungan tekanan anu ngirangan bagian dina tekanan ngirangan klep, sora anu dihasilkeun ku énergi mékanis cairan dirobah janten énergi sora disebat noise aerodinamika. Sora ieu mangrupikeun sora anu paling nyusahkeun anu nyababkeun seueurna sora tina klep ngirangan tekanan. Aya dua alesan pikeun noise ieu. Hiji disababkeun ku kaayaan teu tenang cairan, sareng anu sanésna disababkeun ku gelombang kejutan disababkeun ku cairan ngahontal laju anu kritis. Sora aerodinamika teu tiasa dileungitkeun sacara lengkep, kusabab tekanan anu ngirangan klep nyababkeun karusuhan cairan nalika ngirangan tekanan henteu tiasa dilawan.

3. noise dinamika cairan: Suara dinamika cairan dihasilkeun ku kaayaan teu tenang sareng aliran pusaran saatos cairanna ngalangkungan port relief tekanan tina klep ngirangan tekanan.


Waktos Post: Mar-04-2021