Alesan sareng Solusi pikeun Leakage Internal Pressure Regulator

Pengatur tekanan mangrupikeun alat pangatur anu ngirangan gas tekanan tinggi kana gas tekanan rendah sareng ngajaga tekanan sareng aliran gas kaluaran tetep stabil. Mangrupikeun produk anu tiasa dikonsumsi sareng komponén anu diperyogikeun sareng umum dina sistem pipa gas. Kusabab masalah kualitas produk sareng sering dianggo Nyababkeun maké bakal nyababkeun kabocoran dina awak klep. Dihandap ieu, pabrik panurun tekanan AFK ti Wofly Technology bakal ngajelaskeun alesan sareng solusi pikeun kabocoran internal tina régulator tekanan.

news1 pic1

Alesan pikeun kabocoran internal tina klep: klep dibuka ku hawa, batang klep panjang teuing sareng bobot klep teuing pondok, sareng jarak ka luhur (atanapi ka handap) batang klep henteu cekap, hasilna aya celah antara inti klep sareng korsi klep, anu henteu tiasa kontak lengkep, hasilna nutup Lax sareng kabocoran internal.

Solusi:

1. Batang klep tina klep pangaturan kedah disingget (atanapi dipanjangan) supados panjang batangna pas supados henteu bocor internal.

2. Alesan pikeun bungkus kebocoran:

(1) Paking dina kontak caket sareng batang klep saatos dimuat kana kotak isian, tapi kontak ieu henteu seragam pisan, sababaraha bagian leupas, sababaraha bagian kedap, sareng sababaraha bagian henteu rata.

(2) Aya gerakan relatif antara batang klep sareng bungkus. Kalayan pangaruh suhu luhur, tekanan tinggi sareng medium perméabilitas anu kuat, bungkusna bakal bocor.

(3) Ngepak tekanan kontak sacara bertahap ngaleuleuskeun, ngarangkep nyalira sareng alesan sanésna, sedeng bakal bocor tina celah.

news1 pic2

Solusi:

(a) Dina raraga mempermudah pengepakan, bungkus bagian luhur kotak isian, sareng pasang cincin panyalindungan logam anu tahan érosi kalayan celah alit di handapeun kotak isian pikeun nyegah bungkus teu dikumbah ku sedeng.

(b) Permukaan kontak tina kotak isian sareng bungkusna kedah lancar pikeun ngirangan pakean kemasan.

(c) Grafit fléksibel dipilih salaku pangeusi, anu ngagaduhan ciri ketang hawa anu saé, gesekan alit, deformasi alit, sareng henteu aya parobahan dina gesekan saatos dikencangkeun deui.

3. Inti klep sareng inti korsi klep ngatur anu cacad sareng dibocorkeun. Alesan utama kabocoran inti klep sareng korsi klep nyaéta yén casting atanapi casting defects dina prosés produksi klep kontrol tiasa nyababkeun ningkat korosi. Lulus média média korosif sareng érosi sedeng cairan bakal nyababkeun érosi sareng érosi inti klep sareng bahan korsi klep. Dampakna nyababkeun inti klep sareng korsi klep ngarusak (atanapi nganggo) teu cocog, nyésakeun sela sareng bocor. Solusi: Pilih bahan tahan korosi pikeun inti klep sareng korsi klep. Upami abrasi sareng deformasi henteu serius, amplas halus tiasa dianggo pikeun ngagiling ngaleungitkeun tilas sareng ningkatkeun lemes. Upami déformasi parah, kantun ngagentos inti klep sareng korsi klep.

news1 pic3

Waktos Post: Mar-04-2021