Tekanan HIgh 4000psi Oksigén Aliran Médis Pangatur

Pedaran pondok:

Regulator gauge Aliran

Régulator gauge aliran dilengkepan ku tol tekanan tunggal atanapi ganda. Régulator nyayogikeun kalibrasi tekanan outlet anu tos aya atanapi ngalangkungan tombol. Sadaya silinder gas médis anu paling sering dianggo sareng gaduh sambungan inlet anu cocog gumantung kana standar anu dianggo di nagara anu sanés.


  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    –Badan kuningan dilapis ku Chrome sareng sadayana ruang tekanan tinggi kuningan

    – Struktur casting terpadu

    –Lobong pangaturan ageung pikeun operasi gampang

    Mékanisme tekanan -Diaphragm, tekanan stabil kaluaran

    –2 ″ pangukur

    –Katup internal


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami