250 psi Piston Kuningan Aliran Tinggi Pangatur Tekenan Nitrogén

Pedaran pondok:

 

Régulator tekanan pistion séri R96, kaluaran stabil, aliran tinggi, kaamanan anu dirancang pikeun tekanan tinggi sareng aliran tinggi sareng cocog pikeun industri sareng lab.


  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    pressure regulator pressure regulator gas

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami